2016-10-18 08:51:43• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Ma jól megy a kommunikáció

Napi horoszkóp október 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold maradt a Bika jegyében. Nem biztos, hogy mindenre megtalálja a választ, főleg nem a legfontosabb problémára. Ma nehezebben sikerül megoldania a feladatokat. Szenvedélyes este vár ma önre.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Izgalmas nap elébe néz, főleg akkor, ha ön még egyedülálló. Nyugodtan támaszkodhat a megérzéseire, azonnal érezni fogja, ki jöhet szóba, és ki nem. Azért egy esélyt adjon mindenkinek…

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Nehéz nap vár önre. Óriási a stressz a munkahelyén, úgy érzi, senkiben sem bízhat meg, és még egy újabb problémával is meg kell küzdenie. Szerencsére a nap végére megoldást is talál a gondokra.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Munkahelyi konfliktusai lehetnek, mert egyre több az álszent ember a környezetében. Ne vegyen minden ígéretre mérget! Arra is vigyázzon, kinek, mit mond el, mert ma valaki visszaélhet az őszinteségével. A pletykákból lehetőleg maradjon ki.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ma jól megy a kommunikáció, jobban ki tudja fejezni önmagát, mint egyébként. Ezáltal előnyökhöz is jut. Rátalál valamire, amiben nagy örömét leli, talán egy új hobbi az. Segítsen másoknak, ha szükség van rá.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Különösen kritikus szemmel ítéli meg a környezetében történteket. Az ötleteit is alaposan kielemzi, mielőtt a tettek mezejére lép. Azért hagyjon helyet a spontaneitásnak is, különben túlságosan számítónak tűnhet.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Bika jegyében áll. Készenlétben kell állnia akkor, ha bizonyos ügyekben előbbre szeretne lépni. A Szaturnusz támogatja önt a törekvéseiben. Este még sok tennivalója akad, de mindent gyorsan el tud végezni.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Jól érzi magát, ma mindent nagy szenvedéllyel, lelkesen csinál, és természetesen a siker sem marad el. A szerelemben sok minden történhet, hagyja magát meglepni. Este valaki különös hatást gyakorolhat önre.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ne engedje, hogy eltereljék a figyelmét, járja következetesen az útját. Ne hallgasson senkire, csak saját magára, mert az intuíciója most pontosan megsúgja, hogyan kell döntenie!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Szaturnusz tiszta helyzetet teremt, ezért most jól tudja képviselni az érdekeit. Mára időzítse a fontos tárgyalásokat! A párkapcsolatában is sikerül ma néhány régi problémát végleg lezárni.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Alkalmas a mai nap egy állás megpályázására. Ha tovább szeretné képezni magát, most jó lehetőségeket találhat. Egy olyan információ birtokába juthat, ami megváltoztatja a terveit, és nagy előnyhöz juttatja az üzleti életben.

Halak: II. 19. - III. 20.
Egy nehéz helyzetben kiderül, ki az, akire igazán számíthat, és ki az, akinek csupán felszínesek az érzései. Ha valakiről kiderül, hogy csak érdekből barátkozik önnel, akkor szakítsa meg a kapcsolatot az illetővel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: